2016. február 25., csütörtök

Hull a pelyhes - Új, szinkronos Blu-ray - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Eredeti, új Blu-ray magyar szinkronnal és magyar felirattal.  A celofán ellenőrzés miatt lett kinyitva.
Főszerepben Arnold Schwarzenegger.
Hang: magyar, angol DTS-HD Master Audio 5. 1, francia, japán, német stb.
Felirat: magyar, angol stb.
A fotók a termékről készültek.  Készítettem fotót a lemez lejátszása közben is, hogy lehessen látni, valóban van rajta magyar szinkron és magyar felirat is. Természetesen a mobiltelefonom kamerája nem tudja visszaadni a Blu-ray kép minőségét, de a magyar hangsávot és a magyar feliratsávot lehet látni a képen. Az utolsó fotó az.  
Azonnal átvehető bármelyik Négyes metró megállóban.
Ha postai úton kéri, rögtön tudom postázni, gondosan becsomagolva.
(Region free, tehát hazai lejátszókhoz is passzol. )
 Most akciós postaköltséggel!
Kínálatomban sok filmet találhat, ritkaságokat is.
Tartalom:  
Howar! d Langstonnak (Arnold Schwarzenegger), az elfoglalt üzletembernek nem marad ideje feleségére és kisfiára, Jamie-re. A szomszéd gyerek bezzeg igazi rénszarvast kap az apukájától, így Langston úgy dönt, hogy minden erejét latba veti és ha törik, ha szakad, megszerzi fiának minden gyerek aktuális álmát, Turbo Mant. Alaposan össze kell szednie magát, ha valóban teljesíteni akarja ezt a látszólag egyszerű kívánságot, mert ez a gyerekcsoda már hetek óta hiánycikk és mire a mindenre elszánt Howard végre talál egy elfeledett példányt, addigra már-már vérre menő harcot kell vívnia egy mindenre elszánt postással, aki szintén a kisfiának akar örömet szerezni. S miközben hősünk elkeseredett küzdelmet folytat az idővel, a kedves szomszéd csendben elfoglalja otthon Howard helyét.
__________________________________________________________________
Ha postai úton kéri a terméket, akkor sokat spórolhat a ! postaköltségen, mivel több termék rendelése esetén egyb! en postázok.  


Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2016-03-16 23:45 . Hull a pelyhes - Új, szinkronos Blu-ray - Jelenlegi ára: 4 000 Ft