2016. április 27., szerda

LAVA INN Hotel &Lounge**** Feldbach/Graz 4/3 nap - Jelenlegi ára: 37 500 Ft


 
 
4 feledhetetlen nap Stájerországban, legyen a 4* LAVA INN szálloda vendége !
A - 8330 Feldbach
A Lava Inn - Hotel & Lounge Kelet-Stájerország vulkános területén fekszik, amely a modern stílus és kényelem egyedi kombinációját kínálja, egy kis exkluzivitással.
A szálloda kifejezetten az üzleti utazók befogadására készült, páratlan minőségű, modern technikai berendezésekkel rendelkezik és helyi gasztronómiai ínyencségeket kínál. Az épület első emeletén található társalgó egy rendkívül hangulatos, nemdohányzó étterem. A kényelmes fotelek és kanapék ideálisak személyes találkozói számára. A belső udvari ingyenes parkolás lehetősége teszi teljessé kínálatunkat.
Az utalvány tartalma
4 nap/3 éj ( vasárnap vagy hétfői érkezéssel) 2 személy részére kényelmes standard duplaágyas szobában,  WC, hajszáritó, , minibár,  kábeltévé, rádió, ! telefon, széf
dijmentes parkoló
1 pohár házi készítésű lekvár
10% kedvezmény kupon beváltható Wolford Factory Outlet Bach területen
Abban az esetben ha a kezdő nap vasárnap vagy hétfő az utalvány 3 éjszakára érvényes. A hét többi napján 2 éjszakára lehet beváltani.
LICITET NEM TÖRLÖK.
Az utalvány 1 évig érvényes.
Karácsony, Szilveszter és Húsvét időszakában nem lehet felhasználni.
Lava Inn ****design hotel, kiemelkedő, magas színvonalú szolgáltatásokkal várja a vendégeket.
 
Lava Inn - Szolgáltatások
Általános
Parkolás, Háziállat megengedett, Bár, Újságok, Nemdohányzó szobák, Szobák/létesítmények mozgáskorlátozottak számára, Lift, Expressz be- és kijelentkezés, Széf, Hangszigetelt szobák, Fűtés, Dizájn Hotel, Allergiamentes szoba rendelkezésre áll, Büféreggeli
 
Szolgáltatások
Reptéri transzfe! r, Mosoda, Vegytisztítás, Nászutas lakosztály, Interne! t-szolgáltatások, Autókölcsönző, Fax/fénymásolás, Wi-Fi/vezeték nélküli LAN, Transzferszolgáltatás (felár)
 
Feldbach városa Stájerországban található, 50 kilométerre fekszik Graztól. A majdnem 5000 lakosú település egy csodálatos kisváros, amely aktív gazdasággal, modern infrastruktúrával rendelkezik. Feldbach központi szerepet tölt be a környéken, köszönhető ez a sok régi és új háznak, továbbá a szabadidős létesítményeknek, turisztikai attrakcióknak egyaránt.
Helyi nyitott és fedett fürdő egész évben nyitva tart.
Feldbach régió elsősorban lakosaival és bűvöli el a látogatót, illetve azzal, ami őket megörvendezteti. Ez lehet egy kirándulás Riegersburg várához, múzeumlátogatások a tartományi fővárosban, a Feldbachban található Tabor templomnál vagy csak egy izgalmas bevásárlást követő kedélyes együttlét a régió egyik barátságos vendéglőjében. !
Feldbach környékén a termál- és borvidék tősgyökeres konyhájával és finom boraival csalogatja a látogatókat. A Feldbach közelében található Kornberg kastély egy olyan kulturális csúcspont, amelyet mindig érdemes meglátogatni, csak úgy, mint a Bad Gleichenberg-i Styrassic Parkot. Mind a pihentető napok, mind pedig az aktív szabadidős tevékenységek az évszakoktól függetlenek. Feldbach régióban a vendégszeretet és a minőségtudatosság kiemelt fontossággal bírnak.
A város számos vendéglője, kávéháza, zöldterülete, parkja hívogatja az idelátogatókat, teszik kellemesebbé a Feldbachban eltöltött napokat.
A város főterét egy hatalmas Mária szobor díszíti, azon kívül számos épített örökség található: Grazi Kapu, régi Takarék épülete, templomok, városháza, kolostor. A város fontos épületeinek egyike a Feldbachi Centrum, egy többfunkciós központ, mely különböző ! rendezvények, vásárok, kiállítások helyszínéül szolgál. A ! Stájer-Alpokban eredő Rába folyik keresztül a városon, így a folyón átívelő hidakon hangulatos sétákat tehetnek a turisták.
 
További kirándulási lehetőségek:
Hundertwasser által tervezett termálfürdő Bad Blumau-ban
Gyógyfürdőhely Bad-Gleichernberg
Bad Gleichenberg Styrassic Park
Riegersburg-kastély
Kornberg-kastély
Stubenbergi tó
Herberstein vára és az érdekes állatkert
 
 
Kérem olvassa el az alábbiakat mielőtt leadja érvényes licitjét :
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
Beváltható a szállodával történő előzetes egyeztetés alapján, kérésre foglalásban segítek.
Szabad helyekről a szálloda tud felvilágosítást adni.
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Üdülési csekkel nem lehet fizetni, kizárólag b! anki átutalást vagy készpénzbefizetést tudok elfogadni.
Az utalvány átruházható, készpénzre nem váltható vissza.
Fizetési határídő 5 munkanap,
kérem csak akkor licitáljon, ha a fent leírtak megfelelnek.
Köszönöm, hogy elolvasta, sikeres licitálást, kellemes üdülést !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
�! �
 
End Description
 
/
 
 
  
 
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 37 500 Ft
Az aukció vége: 2016-05-18 06:11 . LAVA INN Hotel &Lounge**** Feldbach/Graz 4/3 nap - Jelenlegi ára: 37 500 Ft