2016. július 26., kedd

Arctisztító készülék- Vibráló és körbeforgó mozgás - Jelenlegi ára: 7 400 Ft

Arctisztító készülék  sokany CW-X6
arctisztító készülék segítségével természetes fényű, gyönyörű és tiszta bőrünk lehet. Ez a szépségápolási segédeszköz alapos, és mélytisztítási technológiája segítségével új életet lehel a bőrünkbe, ezáltal egészséges érzetet, gyönyörű megjelenést és sugárzó fényt kölcsönöz neki.
Az rctisztító kefe karcsú kivitele kényelmes fogást és egyszerű használhatóságot biztosít. A kefés fej kettős funkciójú forgó és vibráló technológiája optimalizálja a tisztítóeljárás hatását. Ezen túlmenően a készülék egyperces időzítővel van ellátva, amely 20 másodpercenként finoman pulzálva figyelmeztet az arc egyik területéről a másikra történő áthelyezésre, a bőr mély és alapos megtisztítása céljából. Három sebességfokozattal rendelkezik a készülék, melyek közül a számunkra kedvező beállítást választhatjuk ki.
Alapo s arctisztítás
Ez az ügyes szépségápolási segédeszköz alapos arctisztító* technológiát alkalmaz, mélytisztító funkciója alaposan megtisztítja a bőrt és gyengéden eltávolítja a pórusokban megtapadt szennyeződéseket. Nem csupán hatékonyan tisztítja a bőrt, hanem a bőrápoló termékek felszívódásának támogatásával biztosítja, hogy azok maximálisan kifejthessék hatásukat.
  2 tartozék kefe
A készülék három darab kefés fejjel rendelkezik: a normál kefe a napi mélytisztításhoz ideális; a szenzitív kefe az érzékeny bőrtípus esetén ideális, és a napi gyengéd tisztítás elvégzésére szolgál. Végül a masszírozó tartozékkal végezhető el legjobban a mélytisztítás és a fakó, fáradt bőr revitalizálása.
    A Termékek 2 fogkefefej 2 módON körbeforgó ÉS Vibráló , melyek együtt megkönnyítik az erős mosás vagy finoman masszírozza csak.
    rugalmasan kive hető és csere fogkefefej.
    0.! 009mm átmérőjű, összesen több mint 80. 000 egység.
    A  készülék   AAA elemel működik, nem tártozék , vízálló, így biztonságosan és könnyen használható
    Anyaga: műanyag
    Súly: 500 gr
    Méretek: (L x Sz x H cm): 6. 5x7. 8x15. 5

Jelenlegi ára: 7 400 Ft
Az aukció vége: 2016-08-15 17:14 . Arctisztító készülék- Vibráló és körbeforgó mozgás - Jelenlegi ára: 7 400 Ft