2017. január 25., szerda

ÚJ FEKETE WITHINGS ACTIVITÉ ÓRA (ZAFÍRÜVEG, VÍZÁLLÓ) - Jelenlegi ára: 100 000 Ft

Kihasználatlanság miatt eladó a képeken látható fekete Withings Activité óra, a készülék teljesen új, eredeti csomagolásban (nem volt használva, még felpróbálva sem! ). Számla és papírjai megvannak.
Ára 100eFt (eredeti ár 120eFt)
Swiss Made, vagyis Svácjban készülnek a számlap és a mutatók is, magas minőségben, fekete és fehér számlapokkal. Karcálló zafírüveg, rozsdamentes acél tokozás, és 50 méterig vízálló. Varrott, fekete vagy barna bőrszíj. Belül Bluetooth 4. 0, lépésszámláló, és fejlett alvásfigyelő elemzi a mozgásunkat, és a pihenésünket. Helyet kapott még egy kis rezgőmotor is, mely egészen finoman tud ébreszteni, vagy jelezni például egy tárgyalás közben.
Talán az egyik legfontosabb adat ami ezt az órát megkülönbözteti a többi okosórától, hogy ezt az órát nem kell naponta tölteni. Sőt, hetente sem, ugyanis akár nyolc hónapig működik a cserélhető elemről, ez pedig egy nagyon fontos szempont lehet sokaknál, akik nem akarják a telefonjuk mellett még az órájukat is naponta töltögetni.
Tehát ahogy az látszik a felsorolásból, viszonylag hamar ki lehet vesézni az okosfunkciókat, cserébe, lesz egy szép analóg óránk, lépésszámlálóval, alvásfigyeléssel, amit nem kell töltögetnünk.  


Jelenlegi ára: 100 000 Ft
Az aukció vége: 2017-02-15 01:46 .