2017. április 28., péntek

Szabados János - " Sárga fények " c. olajfestménye - Jelenlegi ára: 59 000 Ft

Kedves Vásárlónk!
 Termékeink átvételére  mi mindenképpen a személyes találkozást, személyes átvételt ajánljuk! Óbudai régiségboltunkban kényelmesen megtekintheti a kiválasztott tárgyat, dönthet a vásárlásról! Erre minden hétköznap 10: 30-18: 00 között van lehetőség! Természetesen mód van a csomagküldésre is, de a szállítás kapcsán keletkezett károkért felelősséget nem vállalunk! A termékleírásban minden adatért jótállunk, a leírást legjobb tudásunk alapján készítjük el! A nyertes vásárlótól az aukció zárását követően legkésőbb 3-4 napon belül valamiféle visszajelzést várunk, ill. a termékeket maximum 14 napig tároljuk, ezután lezárjuk az aukciót és visszajelzést készítünk a partnerről! Minden vásárlásról számlát vagy nyugtát állítunk ki!
Aukciónk tárgya a képeken látható régi, vélhetően az 1980-as években készült gyönyörű keretezett olajfestmény, Szabados János (Kaposvár, 1937 -) festőművész munkája. A mű szignált, a kép jobb alsó sarkában a művész neve, a kép hátulján vásárlási etikettek és a Zichy Alkotó Közösség cimkéje szerepel. A kép technikáját tekintve farost lemezre festett olajfestmény. Érdekes lehet talán, hogy a kép 30 évvel ezelőtti ára 17. 000 Ft. - volt, ami azért nem kis összegnek számított akkoriban.  
A művészről: 1962-ben végzett az Iparművészeti Főiskolán, tanárai Miháltz Pál és Z. Gács György voltak. Számos európai országban járt tanulmányúton, és több hazai és külföldi művésztelep munkájában vett rész. Egyéni és csoportos kiállításai voltak itthon (Műcsarnok, Budapest, Pécs, Miskolc) és külföldön. Művészetét több díjjal is jutalmazták (Derkovits-ösztöndíj 1967, Munkácsy díj 1980).
Keretezett mérete: 60 x 80 cm.
Eredetiségére örök pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!


Jelenlegi ára: 59 000 Ft
Az aukció vége: 2017-05-20 00:34 .