2017. június 26., hétfő

auna Peggy Sue, piros, retro gramofon, vinyl LP, USB, line out - Jelenlegi ára: 21 590 Ft


auna Peggy Sue, piros, retro gramofon, vinyl LP, USB, line out
Termékkód: 10030002
Eljött az ideje, hogy előszedjük régi lemezgyűjteményünket és leporoljuk a régi idők nosztalgikus hangulatát. Az első pillantásra egy ötvenes évekbeli retro koffer valójában az új auna Peggy Sue hordozható gramofon. Nem csak 3 különböző sebességben játszik le a lemezeket, de lehetővé teszi azt is, hogy kedvenc lemezeinket hordozható, digitális formátumúvá alakítsuk át. A berendezés egy hátsó USB porttal rendelkezik, amelyen keresztül felvehetjük az LP jeleket a számítógépbe. A csatlakoztatással a Peggy Sue gramofon egyúttal árammal is el van látva. A megfelelő USB kábel és a hálózati adapter, amellyel hálózathoz csatlakoztathatjuk, a küldemény része. A plug& play tulajdonságának köszönhetően azonnal kezdődhet a lejátszás, amint csatlakoztattuk. Az auna Peggy Sue USB gramofon nem igényel további hangfalakat, ugyanis ez az ügyes kis koffer két beépített sztereó hangszóróval rendelkezik. Ennek ellenére a hátsó oldalán egy sztereó cinch vonalas kimenetet találunk, így külső hangfalakat, vagy sztereó rendszereket is csatlakoztathatunk hozzá. A fülhallgató kimenet lehetővé teszi, hogy bármikor élvezhessük a zenét, diszkréten és közvetlenül. A hangerőt fokozatmentesen állíthatjuk be a berendezésen található forgógomb segítségével. Technikai kifinomultsága mellett retro formatervezésével és koffer alakú, állítható hevederrel és fogantyúval ellátott hordozható konstrukciójával is elvarázsolja önt. A kompakt váz dizájnja piros. A stabil fémpántok és az elülső csatos zár szilárdan tartja össze a konstrukciót.
Fő jellemzők:
Nosztalgikus gramofon gramofonlemezek lejátszására és digitalizálására Két beépített sztereó hangfal a közvetlen lejátszáshoz Lemezek digitalizálása az USB porton keresztül a számítógépen - plug& play támogatás (Windows PC) Hordozható dizájn állítható hevederrel és lehajtható fogantyúval Beszerelt érzékelő rendszer Műszaki paraméterek:
Csatlakozás: 1 x USB bemenet, 1 x 3, 5 mm-es jack fülhallgató kimenet, 1 x sztereó cinch kimenet Támogatott lemezlejátszási sebességek: 33, 45, 78 fordulat/perc Meghajtás típusa: szíjmeghajtás Automatikus indítás funkció Emelőkar A hangszedő karja egyenes Elülső csatos zár Stabil fémpántok Lábak üzemjelző LED dióda Áramellátás: DC 5 V (hálózati tápegység/adapter a küldemény része) Küldemény tartalma:
1 x berendezés 1 x mini-LP kiegészítő 1 x USB hálózati adapter 1 x USB kábel 1 x felvételkészítő szoftver (Audacity) Használati útmutató Termék méretei:
Kb. 36 x 13, 4 x 27, 5 cm (szélesség x magasság x mélység) Tömeg: kb. 2, 5 kg
Képek:


Jelenlegi ára: 21 590 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .