2018. március 29., csütörtök

DESIGUAL CSODASZÉP ÉLÉNK NAGY MANDALÁS, MOTIVUMOS RUHA, M-L - KUKK BE, HATALMAS A VÁLASZTÉK :) - Jelenlegi ára: 1 Ft


Köszönöm, hogy benéztél hozzám! : ) Ezen az aukción egy minőségi, gyönyörű Desigual felsőre licitálhatsz.  A Desigual márkától már jól megszokott absztrakt, attraktiv, mandalás, motivumos jegyeket hordozza magában!  Ettől a márkától mást nem is várhatnánk, tündökölj Te is az egyik kedvencedben! : ) 
Adatok a ruciról:
Beleirt mérete: -Anyagösszetétele: pamutKódja az oldalsó cimkében:  -Mellbősége:  43cm, ami kényelmesen 53cm-ig engedDereka:   46 cm, ami kényelmesen 56 cm-ig engedCsipő/alul:  60 cm, ami kényelmesen 70 cm-ig engedTeljes hossza nyakától az aljáig: 84 cmHibája: pár aprócska javitás - fényképeztem is! Egyik sem feltűnő, mind elveszik! Alap szine: vegyes, pink, fekete, fehér, stb. Postázása: boritékban elfér, a dijakat megtalálod a szállitási fül alatt!  
***********************************************
Kéréseim feléd a vásárlással kapcsolatban: 1. Kérlek a vásárolt termékért 3 napon belül jelentkezz és az árát 1 héten belül fizesd ki. Én is mihamarabb, de 1 héten belül biztosan feladom neked! - Ha sürgősebb, jelezd! : ) 2. Vásárlás előtt érdeklődj, mert máshol is hirdetem a Desigual rucikat!  3. Az árban is rugalmas vagyok, ha alkudni szeretnél, tedd bátran, nem eszlek meg. : ) 4. A vaku és a monitorbeállitástól függően lehetnek árnyalatnyi szineltérések, ezzel mindig számolni szükséges. Mosva, vasalva nincsenek a rucik!  5. Kukk meg mindent rólam, hogy meggyőződj arról, hogy jó helyen vagy! : ) Ime a lehetőségek:
0408


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-04-08 19:14 .