2019. január 27., vasárnap

WALKMAXX Comfort magasszárú szabadidőcipő 3.0 fekete - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Comfort magasszárú szabadidőcipő 3. 0
A Walkmaxx Comfort magasszárú szabadidőcipő trendi dizájnjának és divatos színeinek köszönhetően egészen biztosan kitűnsz a tömegből.  
Latex memóriahab talpbetét a kényelmes lépkedésért
Hagyományos lekerekített talp az izületek tehermentesítéséért
Vékony béléssel a hidegebb hónapokra 
Tökéletes kényelem a hűvösebb napokra is
Válaszd a Walkmaxx Comfort magasszárú szabadidőcipő 3. 0-át kivételes előnyei miatt:
Tűnj ki a tömegből a Walkmaxx Comfort magasszárú szabadidő cipőben! Trendi dizájn, divatos színek, megunhatatlan kényelem. Ebben a cipőben végre energikusnak és magabiztosnak érezheted magad. Az abszolút komfortérzet érdekében ezt a cipőt latex és memóriahab talpbetéttel tettük a megszokottnál is kényelmesebbé,  így ha a Walkmaxx Comfort szabadidőcipőt viseled, úgy fogod érezni, mintha felhőkön sétálnál. Ha egyszer kipróbáltad, ragaszkodni fogsz hozzá.
Kiváló az őszi, hidegebb hónapokra
Legendás stílusa rendkívüli kényelemmel párosul, amelyről a memóriahabból készült talpbetét gondoskodik.
Az innovatív, lekerekített talp elősegíti a természetes mozgást és a stresszmentes járást.
Bármilyen alkalomra kiváló megjelenést biztosít
Tekintsd meg a lekerekített talp előnyeit
Lábaink kényelme egész közérzetünkre pozitív hatást gyakorol
Amikor a lábainkat fáradtnak érezzük, nincs kedvünk mozogni és csak pihenésre vágyunk. A mozgásszegény életmódnak azonban rengeteg hátránya van. Ha Walkmaxx cipőt hordasz, könnyebbé válhat az aktív életmód. A lekerekített talp kényelmet biztosít a lábaid számára, miközben az izmaidat is aktiválhatja.
Tudj meg többet a Comfort cipőkről
A gördülő talp előnyei
A Walkmaxx lekerekített talp koncepcióját Németországban fejlesztették ki, és a tervezők az egészséget és a jó testtartást tartották a legfontosabbb szempontnak. A lekerekített talp fokozhatja az izomaktivitást és jó közérzetet nyújt a lábaknak. Az egyenletes testsúlyelosztás és a jobb ütéselnyelés az ízületekre eső terhelés csökkentése révén javíthatja a testtartást. A tehermentesített nyomáspontok a mezítláb járás érzését nyújtják, így ez a cipő segít elkerülni az olyan problémákat, mint a duzzanatok és a velük járó fájdalom.  
Mozgasd az egeret az ikonokra további információkért.
Megbízható kényelem, divatos megjelenés
Ha az egész napot az egyetemen kell töltened, ha gyakornokként mindenhová téged küldenek, vagy ha a barátaiddal billiárdozni mész munka után a Walkmaxx Leisure cipő megbízható és kényelmes társként mindig veled tart. A memóriahab talpbetétnek köszönhetően minden lépés puha lesz, a latex gondoskodik a tökéletes illeszkedésről, a lekerekített gumitalp pedig jó tapadást és természetesen gördülő lépteket biztosít. Ezt a sok jót pedig egy trendi dizájn rejti magában. Az új Walkmaxx Leisure cipőt lehetetlen nem szeretni.
Felfedező túrákhoz
Mindennapi munkához
Sportos megjelenéshez
Lezser viselethez


Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2019-02-17 10:47 .