2019. november 27., szerda

ÚJ!!! FÉLÁRON!!! Lépésszámlálós teleszkópos WalkMaxx nordicwalking túrabot nordic walking túra bot - Jelenlegi ára: 10 5


A licit tárgya: N. W. túrabot
 
Vadonatúj!!!
Féláron!!! Új ára akciósan 59, 99 Euro volt.
Anyaga hőkezelt Lightduraluminium!!!
Made in Austria!!! osztrák gyártmány, nem gagyi kínai!!!
Ausztriában vásároltam magamnak egy 135 cm-es teleszkópos Nordic Walking botot, mikor kint dolgoztam. Gondoltam, ott majd sokat túrázok, csak időm és energiám nem volt rá.
Új állapotú, a képek magukért beszélnek!
WalkMaxx típusú 67-135 cm hossz között fokozatmentesen állítható, pillekönnyű bot, súlya mindössze 215 g!!!
Anatómiailag formált parafa markolattal, mely elvezeti a tenyerünk izzadságot, csökkenti a rezgést és ez az anyag alkalmazkodik legjobban tenyerünkhöz. Kellemes tapintású, kopásálló.
A markolatába van építve egy lépésszámláló, mely értelemszerűen kijelzi a lépéseink számát, továbbá a megtett távolságot és az elégetett kalóriát.
Egy mozdulattal állítható, akár leszedhető félkesztyűvel, mely ez által mosható is.
Cserélhető vídia hegy, cserélhető hótányér, cserélhető aszfaltgumi.
Van sok más termékem is, (például Fekete Karom térdgyógyító krém), érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 10 500 Ft
Az aukció vége: 2019-12-18 20:38 .