2020. június 28., vasárnap

Igazi ritkaság!Gyönyörű porcelán számlapos Omega beépítés az 1900-as évek elejéről bősz szíjjal. - Jelenlegi ára: 49 90


Omega
A görög ABC utolsó betűje, amely a tökéletességet szimbolizálja.
A céget Luis Brand alapította 1848-ban La-Chaux-de-Fondsban. A cég állandó fejlesztéseket eszközöl óraművein, nagyon innovatív gyártó. Az 1900-as évek elejétől, konkrétan a Párizsi világkiállítástól szinte minden lehetséges szakmai eseményen kiváló helyezést és közönségsikert értek el óráik. Nagy büszkeség számukra az 1936-os pontossági rekord, amelyet a Key-Teddington obszervatórium hitelesített, 100 pontból az Omegának 97, 8 pontot sikerült elérnie. Büszkeséggel tölti el a céget, hogy nem kevesebb, mint 21 olimpián vett részt, mint hivatalos időmérő. Itt is - hűen az Omega hagyományaihoz - sok újítást vezetett be, ezek közül a legjelentősebb, hogy 1953-ban a Helsinki olimpián először mért elektronikus módon; még ebben az évben ki is tüntették a sportban való részvétele és technikai újításai miatt. De az Omega nemcsak a sportban vívott ki magának elismerést, hanem az űrkutatásban is nagy segítséget nyújtott a NASA-nak. 1965-ben a NASA hivatalos órájának a Speedmastert választotta, és négy évvel később, 1969-ben, Neil Armstrong karján is egy ilyen Speedmaster mérte az időt. Napjainkban sem pihenhet egy ilyen gyártó, gondoljunk csak az 1994-ben kiadott szépségre, a központi tourbillonnal ellátott DeVille modellre, vagy a legújabb fejlesztésre - amely szintén a DeVille családot támogatja -, a co-axialis gátszerkezetre, amely a feltaláló, George Daniels szerint a jövőbe vezeti a mechanikus órákat.
Gyűjteményből kihagyhatatlan de hordásra is kiváló  gyönyörű  Omega óra  porcelán számlappal az 1900-as évek elejéről hozzá való szép bőr szíjjal.
A szerkezet a számlappal kb az 1800-as évek vége 1900-as évek elején készült.
Igazi nagyon ritka kihagyhatatlan gyűjtői  darab!!
Mérete : 33 mm korona nélkül.
Szép  porcelán  számlap romai számokkal szép mutatókkal. Szép  fix füles zsanéros tok. Karc mentes plexi. Hozzá szép új bőr szíj. Szerkezete teszi dolgát működik .. Igazi gyűjteményi darab lehet de hordásra sem utolsó ez a gyönyörű és nagyon ritka Omega óra. A képek magukért beszélnek. Mérete : 33 mm korona nélkől.
Pontosság, járástartalék, megbízhatóság nem vizsgált, így erre garanciát nem tudok vállalni, ha az óra nem működik arra külön a leírásban felhívom a figyelmét
Jó licitálást, kérem tekintse meg egyéb termékeimet is, a "felhasználó további termékei" -re kattintva!
Posta: 800 forint elsőbbségi ajánlva bubis borítékban.


Jelenlegi ára: 49 900 Ft
Az aukció vége: 2020-06-28 22:39 .