2020. szeptember 25., péntek

Tommee Tippee Simplee Sangenic pelenkacsomagoló Kék - Jelenlegi ára: 3 990 Ft


Előre utalásnál az Express One futárszolgálat viszi ki a termékeket, utánvétes rendelésnél a GLS szállítja házhoz a csomagokat. Amennyiben szeretné, megoldható a GLS-el a csomagpontos kézbesítés is.
A megjelölt szállítási költségeket 20kg-ig tudjuk biztosítani, e felett egyéni árat szabunk a szállításhoz.
Ha bármi kérdése van, keressen minket bátran!
Tommee Tippee Simplee Sangenic pelenkacsomagoló Hatékony és higiénikus eszköz a babaszobában, ami megőrzi a babaszobát és az egész családot a szagok és baktériumok kellemetlen hatásaitól.
Tommee Tippee Simplee Sangenic pelenkacsomagoló
Jellemzői: - az egyedi zárófedél - több rétegű fóliának köszönhetően a vödörben tarthatók a használt pelenkák, így nem kell mindig üríteni - bent tartja a baktériumokat és szagokat is - a fedél a lezáráskor magától továbbítja a pelenkát a tároló részbe - egy kézzel, egyszerűen lezárható - megelőzi a pelenkán található baktériumok 99%-ának kijutását - az antibakteriális hatás a zacskónlévő filmrétegen található, a termék más egyéb elemén nem - a csomag tartalmaz 1 db utántöltő kazettát is - a tárolóban egyidejűleg akár 18 db pelenka is elfér* - 1 utántöltő kazetta kb. 180 db pelenka csomagolására elég* *(1-es méretű, 2-5 kg-os pelenkával számolva)

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2020-09-25 23:03 .