2020. október 25., vasárnap

Grillázs-szín valódi bőr, elegáns táska - Jelenlegi ára: 12 500 Ft

Grillázs-szín valódi bőr, elegáns táska
A táska prémiumkategóriájú, feltűnően szép darab.
Vastag, jótartású valódi marhabőrből készült táska. Szépsége a feltűnően szép kidolgozású, struccbőr mintázatú valódi bőr, a kellemes szín és a letisztult forma tökéletes harmóniájában rejlik. Különleges, egyedi, szemet gyönyörködtető. Grillázs-szín... porcukorban pirított mandula és dió... égetett cukor... karamell. A táskán levő fém díszítőelemek króm színűek. Elsősorban azoknak ajánlom, akik a nagy táskák esetében is szeretik a finom, szolid eleganciát. Azoknak ajánlom, akik szeretik, ha a táskájuk is különleges, épp úgy, mint az egyéniségük.
Új(szerű), hibátlan darab. Talán még az sem látszik rajta, hogy 1vagy 2 alkalommal használták (? ).
Jól bővülő, óriási tágas belső tere sok mindent elnyel: A/4-es lapnagyság, spirálfüzetek, könyvek, jegyzetek is kényelmesen elférnek benne. Méretei alapján mindennapos használatra tökéletesen alkalmas. Egyterű belsejének az egyik felében található egy "hatalmas" cipzáros irattartó -, a másikban pedig egy, a táska valódi bőr anyagából készült kisebb, nyitott zseb.
A bélése földbarna puha tapintású, erős textil. A táska cipzárral záródik (a táska elején levő dekoratív forgókapocs csak dísz, funkcionális szerepe nincs).
Magassága:           26 cm.
Szélessége:           34 cm.
Mélysége:              14 cm.
Fülének hossza:     60 cm (kézi táska, de vállon is kényelmesen hordható).


Jelenlegi ára: 12 500 Ft
Az aukció vége: 2020-10-26 08:34 .