2020. december 31., csütörtök

Feketekömény-magolaj 500mg 120 softgel Piping Rock - Jelenlegi ára: 3 500 Ft


A Fekete kömény magja (Nigella sativa) a természet egyik legősibb ajándéka, és egyben a 21. század egyik legkutatottabb növénye is. Egészségünkre gyakorolt pozitív hatásait széles skálán jegyzik.  
Erőteljes gyulladáscsökkentő, immunvédő (immunstimuláló, antivirális, természetes antibiotikum) hatású. Serkenti az emésztőnedvek termelődését, ezért puffadásban, hasi diszkomfort érzésben is alkalmazható. Jótékony fertőtlenítő, tisztító hatással bír a gyomorra, bélrendszerre, az egész szervezetre.  
A fekete kömény gyulladáscsökkentő hatása révén asztmában, allergiás esetekben kiegészítő kezelésként alkalmazható. Immunmoduláló, azaz a szervezet védekező mechanizmusait javítja.
 Garantált minőség!
A Piping Rock termékeinek célja az Ön egészségének javítása és az élete megváltoztatása. Minden termékünknél garantáljuk a biztonságosságot, a tisztaságot és a hatáserősséget. Megbízható beszállítóktól származó, egészséges alapanyagokat használunk, amelyek minőségét ellenőrizzük a laboratóriumunkban. Magunk gyártjuk az étrend-kiegészítőinket, mi ellenőrizzük a gyártás minden lépését, és ezért magabiztosan ígérhetjük a kiváló minőséget. Büszkék vagyunk a Jó gyártási gyakorlat (Good Manufacturing Practices, GMP) betartására, és teljesítjük az Amerikai Egyesült Államok élelmiszer- és gyógyszerügyi hatósága (Food and Drug Administration, FDA) által előírt szabványokat. A Piping Rock termékeinek tisztaságát ezen kívül az FDA által jóváhagyott független szervezetekkel is ellenőriztetjük.


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 17:19 .