2021. április 29., csütörtök

Stylies Pegasus svájci légtisztító, légszűrő ajándék szűrőbetéttel - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Stylies by Stadler Form Pegasus légtisztító
A szobánk levegőjét gyakran terheli finom por, virágpor, kellemetlen illatanyag, vírus, vagy baktérium. A Pegasus ezt a különféle szennyeződéssel terhelt levegőt hatékonyan tisztítja meg és nem csak az allergiásoknak nyújt enyhülést!
Az elsődleges szűrő az állatszőrt, porcicákat, stb. tartóztatja fel, a HPP szűrő szabadalmazott mágnescsapdái a részecskéket megkötik és közömbösítik, a harmadik szűrő aktív széntartalma pedig megállítja a szerves anyagokat. Méretei ellenére a Pegasus igen magas CADR-értéket (Clean Air Delivery Rate, tiszta levegő szállítási érték) biztosít, 99. 97%-os hatékonysággal tisztítja meg a levegőt, a fizikai (por, pollen, korom, egyéb kosz) mellett a biológiai és kémiai nem kívánatos tartalmak (kén, bacilus, atka) szennyeződésektől.
Öt sebességfokozat, éjszakai üzemmód és időkapcsoló (2, 4 és 8 óra) szolgálja a komfortot és 10-34 Wattos fogyasztása nem terheli a villanyszámlát.
A Pegasus igen magas CADR-értéket (Clean Air Delivery Rate, tiszta levegő szállítási érték) biztosít.
Rendelkezik illóolaj adagolóval, ami alkalmassá teszi aroma terápiára.
50 négyzetméterig ajánlott. Tisztítható HPP szűrővel (tiszta vízzel zuhanyrózsával szépen le lehet mosni), plusz a gépben lévőn kívül még egy ajándék előszűrővel és aktív szénszűrővel (ezek nem voltak még használva, boltban újan 7000 forint).
Hibátlanul működik. Nekem allergiásként segített, de mégis keveset használtuk, mert az asszonyt zavarja ha megy... A gombjai kicsit érzéketlenek, nem mindegy melyik részét nyomjuk az elég széles gomboknak, előfordul hogy többször meg kell nyomni. (Ez új korában is ilyen volt sajnos, nem a használat következménye. Mindenesetre egy 60-70 ezres készüléktől némileg váratlan. ) 

Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-30 04:58 .