2021. június 30., szerda

Ultrahangos kavitációs + ems Izomstimulátor os karcsúsító zsírbontó készülék - Jelenlegi ára: 11 000 Ft

Ez a kavitációs készülék otthoni környezetben való használatra alkalmas, esetleg kiegészítő terápiaként használható a szépségszalonban
Az ultrahangos kavitáció, az EMS és az IR infravörös sugárzás kombinációjának köszönhetően egy átfogó eszközről van szó, amely a zsírfelesleg, a narancsbőr és a megereszkedett bőr elleni küzdelemben lehet segítségére.
Ez a multifunkcionális kavitációs eszköz - non-invazív zsírleszívás - arckezelésre és a test karcsúbbá varázslására alkalmas. Különböző eljárások segítségével segít megoldani a különböző bőr- és testproblémákat. Selymesen és frissen tartja a bőrt.
Többfunkciós otthoni kavitáció,  amely a kavitáció és további technológiák hatását kombinálja, ennek köszönhetően hatékonyan megbirkózik a leggyakrabban előforduló kozmetikai problémákkal (pozitív ionok, negatív ionok, ultrahangos kavitáció, infravörös sugárzás és ezek kombinációi). Ezen felül a készülék a narancsbőr elleni harcra is megfelelő.
Ultrahangos kavitáció
A kavitációs funkció segít a narancsbőr elleni küzdelemben és a bőr alatti zsír csökkentésében. A készülék 1 Mhz frekvenciát használ. Ez mit jelent? Az ultrahang zsírsejtekre való hatására azok porózus felületűvé válnak, és tartalmuk felszabadul a sejtből. Így zsírsejtek csökkennek és a testalkat karcsúbbá válik.
Felgyorsítja a bőr anyagcseréjét, segít hatékonyan elégetni a bőr alatti zsírt.
Az ultrahangok behatolásának rendszere sokkal fejlettebb, mint a hasonló típusú közönséges eszközök.
Olyan gyorsan bocsátja ki a mély mikrovibrációkat, hogy azok szabad szemmel nem láthatóak, és a bőr felületén sem érezhetőek.
Az ultrahangos kavitáció fájdalommentes, non-invazív, kíméletes, hatékony és tartós módszer a zsírszövet eltávolítására, a narancsbőr csökkentésére és a bőr kisimítására.
Infravörös fényterápia
Az infravörös sugárzás képes mélyen felmelegíteni a bőrt, ennek hála felgyorsítja a bőrsejtek anyagcseréjét és javítja a bőr vérkeringését. Az infravörös sugárzás ezen tulajdonságai jó hatással vannak a mérgező anyagok bőrből való könnyebb és gyorsabb kiválasztására, és a bőr teljes regenerációjára.
Az infravörös sugarak 8-12 nm közötti hullámhosszal hatolnak be a testbe.
 
Elektromos izomstimuláció (EMS)
A negatív és pozitív ionok a bőrrel érintkezve gyenge elektromos teret hoznak létre, amely a bőr felszíne és a bőrízület szintje között hat.
Az otthoni kavitáció elektromos stimulátor funkcióval is rendelkezik.
A testmozgás alapja az izmok összehúzódása, amelyek az agyból küldött impulzusokon keresztül kapnak parancsokat a cselekvésre.
A készülék impulzusok segítségével hasonló információkat küld az izmoknak, mint az agy, ennek köszönhetően azok mozogni kezdenek. Mozgással
Az izmok természetes módon erősödnek.
Az izmok pontosan azon a részen működnek, ahová a géles elektródákat ragasztja.
Könnyen beállíthatja azoknak az impulzusoknak az erejét, amelyek az elektródákról a bőrön át az izmokba kerülnek
Az erősebb impulzusok az izomzat aktív megerősítésére szolgálnak.
A gyengébb impulzusok az izmok fellazítására szolgálnak a fizikai terhelést követően.
Két elektródát használhat fel egyszerre az alkalmazáshoz.
 
Technikai paraméterek:
Európai tanúsítvány: Igen
Ultrahang frekvenciája: 1Mhz
Méretek: 18, 7× 8× 6cm
Súly: 240g
Tápellátás: DC15V adapter 220V hálózatról
 
Csomagolás tartalma:
kavitációs készülék
adapter
2 géles elektróda
használati útmutató
Posta:
1napos MPL Utánvéttel 2000Ft (Ha így szeretné, akkor nincs más dolga mint egy privát üzenetben elküldeni a nevét, a címét, telefonszámát és az emailcímét)
Átutalással 1500Ft
Termék helye: III ker. Lajos utca
Átvehető bármelyik nap szinte bármikor telefonos egyeztetés után a Pastrami étterem környékén


Jelenlegi ára: 11 000 Ft
Az aukció vége: 2021-06-30 21:51 .