2022. január 10., hétfő

Nagy méretű, állítható magasságú, hordozható, összecsukható laptop asztal tálca fiókkal C17 - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Új termék, raktárról, ÁFÁ-s számlával.
A kényelmes és praktikus szellőzős laptop asztal egy tökéletes kiegészítő, amelyet mindenki értékelni fog, aki szeret kényelmes, nyugodt helyzetben számítógépen dolgozni.
Sajnos a laptop használata az ágyban vagy a kanapén gyakran magában foglalja az ölében tartást, ami nemcsak kényelmetlenséget okoz, de túlmelegedhetjük a készüléket is. A laptop asztal szellőző nyílásainak köszönhetően a készülék nem fog túlmelegedni, meggátolja a készülék esetleges meghibásodását.
A fából készült laptopasztal tökéletes választás  mind az ágyban, mind a kanapén, mind a repülőgépen, a vonaton és a buszon stb.
A fából készült laptop asztalnál beállíthatja a lábmagasságot és az asztallap dőlésszögét. könnyen beállíthatja a szellőztetett laptop asztalát az Ön igényeihez.
A kényelmes helyzet nagyobb hatékonyságot és kevesebb fáradtságot jelent a szemben és a gerincben. Nagyon hasznos a szellőztetett laptop asztal praktikus tartója - védi a számítógépet a csúszástól lefelé, még akkor is, ha a dőlésszöget nagyobbra állítja
Az asztal tartalmaz egy praktikus, kis fiókot is, amelyben kicsi, praktikus kiegészítőket tárolhatunk - pl. notebook, toll, toll vagy fejhallgató stb.

Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2022-01-11 10:00 .