2022. május 26., csütörtök

Star Wars: A klónok háborúja - 1. évad (4 DVD) - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Állapot: lásd a mellékelt képeket!
1. lemez jobban, a többi kisebb mértékben karcos.
A karcok a lejátszást nem befolyásolják - mindegyik lemezt teszteltem DVDFab-bal, ami akadás nélkül beolvata mindegyiket!
Hang (borító alapján):  magyar (2. 0), angol (5. 1), cseh (2. 0), lengyel (2. 0), orosz (2. 0), portugál (2. 0)
Felirat (borító alapján):  magyar,  angol, héber, lengyel, portugál, török
Star Wars: A klónok háborúja - 1. évad (4 DVD)(Star Wars: The Clone Wars)
Rendező:  Szereplők:  
Leírás:
George Lucas executive producer és a Lucasfilm Animation bemutatja a Star Wars: A klónok háborúja teljes első évadát. Háború dúl a galaxisban, és a hős Jedi lovagok – köztük Yoda, Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi és az újonnan érkezett Ahsoka Tano – elszántan küzdenek, hogy megőrizzék a békét, és fenntartsák a rendet. Ezalatt a Dooku gróf, a bérgyilkos Asajj Ventress és a gonosz Grievious tábornok vezette szeparatisták megkísérlik térdre kényszeríteni a Köztársaságot, és átvenni a hatalmat. Minden egyes rész mélyebbre visz az univerzumban, új szereplők és felfedezésre váró új bolygók tűnnek fel az utazás során. A káprázatos számítógépes animáció és a monumentális történet gondoskodik róla, hogy ez a Star Wars-kaland feledhetetlen legyen!
Extrák: lásd a mellékelt képeket!
 
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudunk felelősséggel feladni.
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!
FoxPost sajnos nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra.

Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2022-05-27 04:37 .