2020. február 28., péntek

9 db-ból álló,kislánynak való fehérnemű csomag:Hello Kitty Sanrio márkájú,C&A-ban vásárolt:98-as - Jelenlegi ára: 3 985

Eladó egy 9 db-ból álló, kislánynak való: Hello Kitty Sanrio márkájú fehérnemű szett: 98-as=2/3 év méretben.
A 9 db-ból álló márka védett bugyikat kizárólag egyben szeretném eladni, hisz mi is így vettük és ez egy hétre való fehérnemű darabszám, bár igaz a kicsiknél ez hamarabb is "balesetes" lehet.
A méretezése 98-as, én 1 éves kor után ajánlanám, a szobatisztaság kezdetén.
Kello Kitty Sanrio márkájú, a C&A-ban vásároltuk őket csomagban.
A bugyik állapota hibátlan, nem szakadt, nem piszkos és nem "balesetes". Mi pelenka fölé kezdtük el használni, mert a kislányom később lett szobatiszta az átlagos életkornál, ezért nincsenek elhasználva a fehérneműk. Hirdetem itt a honlapon a következő méreteket is, ha valakit érdekel, akkor szívesen adok felvilágosítást, összesen 48 db márka védett, szinte új állapotú fehérneműnk van eladó: C&A Hello Kitty Sanrio, H&M valamint Jégvarázs-Frozen ill. Disney Hercegnők. Mi az összes fehérneműt a C&A áruházban vettük, jelenleg is ott vásároljuk őket és nagyon elégedettek vagyunk velük.
Nagyon jól moshatóak, pamut anyagúak, márka védett, minőségi bugyik, csak ajánlani tudom őket !!
Leírásuk röviden:
-1 db rózsaszín bugyi, fehér passzéval, lágy gumírozással, az elején egy Hello Kitty cicafejjel. A hátulja minta nélküli.
-1 db rózsaszín alapon, apró Hello Kitty cicafejes, rózsaszín , lágy gumírozású bugyik. a hátsó fele is ugyanolyan mintás, mint az eleje, tehát mintás.
-1 db sötét rózsaszín, fehér passzés, lágy gumírozású, az elején Hello Kitty feliratú fehérnemű. A hátulja minta nélküli, egy színű.
- 2 db rózsaszín, szintén rózsaszín passzés, lágy gumírozású, az elején Hello Kitty cicafejes bugyika. A hátulja minta nélküli, egy színű.
-1 db fehér színű, elején Hello Kitty cicafejes, lány gumírozású, fehér-rózsaszín passzés fehérnemű. A hátulja sima fehér színű.
-1 db Peppa Pig márkájú, sötét rózsaszín színű, az elején: Peppa malac mintás, lágy gumírozású, rózsaszín gumis fehérnemű.
-1 db rózsaszín, elöl-hátul apró szív mintás, rózsaszín, lágy gumírozású fehérnemű, melyen középen selyemmasni található.
-1 db Hasbro márkájú, rózsaszín, elöl Pony mintás, lágy gumírozású, rózsaszín gumis fehérnemű.
A fehérneműk 9 db-os csomagban eladóak ill. ahogy leírtam összesen 48 db bugyink van, mind növekvő méreteben. Amennyiben valakit érdekel a többi fehérnemű is, akkor írjon nekem, és küldök fotókat is. Mind egységes csomagban vannak és egységenként eladóak, darabra nem kívánom eladni őket.
A fehérneműket, tiszta, ápolt és foltmenetes állapotban kínálom megvételre
Amennyiben a többi márkás fehérnemű is érdekli, kérem írjon és adok tájékoztatást. Köszönöm.
Kérem mielőtt vásárolni szeretne, írjon nekem, mert máshol is hirdetem a 9 db kislány fehérneműt !   Köszönöm.
A vételár tartalmazza önnek a házhoz szállítás díját az ország területén belül !

Jelenlegi ára: 3 985 Ft
Az aukció vége: 2020-03-20 08:25 .